Colecție Rugaciune Pentru Iertarea Pacatelor Ortodox Proaspăt

Colecție Rugaciune Pentru Iertarea Pacatelor Ortodox Proaspăt. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …

Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor Te Ajută In Postul Mare

Prezentat Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor Te Ajută In Postul Mare

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Trebuie rostită în fiecare joi. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Trebuie rostită în fiecare joi.

Joi E Sărbătoare Mare Ce Rugăciune Să Spui Pentru Iertarea Păcatelor

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … .. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire.

Rugăciune Specială Pentru Iertarea Păcatelor Rostește O Cu Mare Credință și Vei Simți Imediat Ce Putere Are Asupra Ta Antena 1

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Iertarea Păcatelor Inceputul Vindecării De Boli

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … . Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugăciune Către Sfanta Parascheva Pentru Iertarea Păcatelor Doxologia

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din... Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi... Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …

Citește In Fiecare Zi De Vineri Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor și Limpezirea Minții Romania News

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Trebuie rostită în fiecare joi. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Rugăciunea Pentru Iertare Cum Să Fiu Sigur Că A Fost Ascultată

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:

Pin On Rugăciunii

Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor Celor Adormiți Cum Să Te Rogi Pentru Cei Plecați Dintre Noi Wowbiz

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: .. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Calendar Ortodox Sambătă 22 August Rugăciune Pentru Asigurarea Binelui De Zi Cu Zi Creștinii Il Prăznuiesc Pe Sfantul Mucenic Agatonic Spynews Ro

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…)... Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …

Citește In Fiecare Zi De Miercuri Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor Respect și Prietenie

Trebuie rostită în fiecare joi.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare... Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor Cum Să Te Rogi Pentru A Nu Mai Simți Povara Unui Păcat Stirile Kanal D

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Trebuie rostită în fiecare joi.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Rugaciune De Pocainta Rugaciune De Iertarea Pacatelor Youtube

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Rugăciune Mare Pentru Iertarea Tuturor Păcatelor Către Domnul Iisus Si Sfanta Parascheva De La Iasi Aduce Binecuvantarea Si Ajutorul Lui Dumnezeu In Casa Ta

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…)... Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

Calendar Ortodox Duminică 7 Martie Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor Spynews Ro

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Trebuie rostită în fiecare joi. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…)... Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Rugaciunea Ortodoxa De Sambata Rugaciunea De Dimineata Pentru Iertarea Pacatelor

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare... Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:

Din Suflet Pentru Suflet Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor

Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Rugăciune Către Domnul Iisus Pentru Iertarea Păcatului Avortului Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Trebuie rostită în fiecare joi. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …

Rugăciune Către Domnul Iisus Hristos Pentru Iertarea Păcatelor Oastea Creștin Ortodoxă

Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:

Joi E Sărbătoare Mare Ce Rugăciune Să Spui Pentru Iertarea Păcatelor

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu ….. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …

Rugăciune Specială Pentru Iertarea Păcatelor Rostește O Cu Mare Credință și Vei Simți Imediat Ce Putere Are Asupra Ta Antena 1

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

Pin On Rugăciunii

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.. Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugăciune De Iertare A Păcatelor Grave Comise De Unii Ierarhi și Preoți Romani Rezistenta

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Rugăciune Mare Pentru Iertarea Tuturor Păcatelor Către Domnul Iisus Si Sfanta Parascheva De La Iasi Aduce Binecuvantarea Si Ajutorul Lui Dumnezeu In Casa Ta

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare... . Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …

Rugăciuni Pentru Fiecare Zi A Săptămanii Rugăciunea De Miercuri Este Pentru Iertarea Păcatelor Libertatea

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …

Rugăciunea Care Se Rostește Sambătă Dimineața Pentru Iertarea Păcatelor Ganduri și Dor

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Cat De Puternica Este Rugaciunea Spusa La 12 Noaptea Ce Semnifica Unele Rugaciuni Despre Care Preotul Iti Zice Ca E Bine Sa Le Citesti Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.. Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor Celor Adormiți Cum Să Te Rogi Pentru Cei Plecați Dintre Noi Wowbiz

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor ….. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Biserica Sfintilor Petru Si Pavel Mihail Si Gavril Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare... Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire.

Rugaciunea Ortodoxa De Sambata Rugaciunea De Dimineata Pentru Iertarea Pacatelor

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Trebuie rostită în fiecare joi. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

Sarbatoare Vineri 9 Iulie 2021 Crestinii Ortodocsi Cinstesc Doua Mari Praznice Rugaciunea Grabnic Folositoare Pentru Iertarea Pacatelor Mgnews

Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi... De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Rugăciunea Către Domnul Iisus Pentru Iertarea Păcatelor Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Biserica Sfintilor Petru Si Pavel Mihail Si Gavril Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor

Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire.. . Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugăciune De Iertare A Păcatelor De La Miezul Nopții Rugăciune De Iertare Către Sfanta Treime

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire.

Rugăciune De Iertare A Păcatelor De La Miezul Nopții Rugăciune De Iertare Către Sfanta Treime

Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Trebuie rostită în fiecare joi. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Crezul Crestin Ortodox Pdf

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:.. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Ortodox Grup De Rugăciune Facebook

Trebuie rostită în fiecare joi. Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:

Cum Să Te Rogi Pentru Toate Păcatele Tale Rugăciune Pentru Păcate

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. Trebuie rostită în fiecare joi.

Calendar Ortodox 15 Mai 2021 Sfantul Pahomie Cel Mare

Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugăciune De Iertare A Păcatelor De La Miezul Nopții Rugăciune De Iertare Către Sfanta Treime

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:.. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Rugăciune Pentru Iertarea Păcatelor Cum Să Te Rogi Pentru A Nu Mai Simți Povara Unui Păcat Stirile Kanal D

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…)... Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire.

Rugaciune De Iertare Pentru Păcate și Curățirea Sufletului

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … .. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:

Rugaciune Pentru Iertarea Pacatelor Si Pentru Ajutor De La Dumnezeu Rugaciune Linistitoare Youtube

Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor... Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Trebuie rostită în fiecare joi. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Calendar Ortodox Duminică 7 Februarie Ce Mare Sfant Este Prăznuit Rugăciunea Care Te Scapă De Gandurile Rele Spynews Ro

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugaciunea De Marti Credinţa Ortodoxă Romană

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …

Citește In Fiecare Zi De Vineri Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor și Limpezirea Minții Romania News

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …

Rugaciune Pentru Iertarea Tuturor Pacatelor Celor De Voie Si Celor Fara De Voie Si Pentru Tot Juramantul Si Blestemul Kfetele

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi ….. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor …

Rugaciune Profunda De Iertare A Pacatelor Stefan Ion Youtube

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Crezul Crestin Ortodox Pdf

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …

Rugaciunea Pentru Iertarea Pacatelor Se Spune Pe 16 Noiembrie De Ziua Sfantului Apostol Si Evanghelist Matei

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:

Rugăciune Mare Care Se Spune Pentru Pentru Iertarea Păcatelor Si Vindecare Grabnică Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.

Calendar Ortodox 4 Mai 2021 Sfanta Muceniţă Pelaghia

Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Trebuie rostită în fiecare joi. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din.. Trebuie rostită în fiecare joi.

Ortodox Grup De Rugăciune Facebook

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi …

2 Sfantul Duh

Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi ….. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor Ce Se Rostește Seara Secretele Com

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).

Rugăciune De Iertarea Păcatelor Către Domnul Iisus

De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Trebuie rostită în fiecare joi. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.. Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugăciune Către Sfanta Parascheva Pentru Iertarea Păcatelor Doxologia

Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Trebuie rostită în fiecare joi. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

Rugaciune Pentru Iertarea Tuturor Pacatelor Si Alinarea Sufletului Youtube

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Trebuie rostită în fiecare joi.

Rugaciune Puternica De Iertarea Pacatelor De La Dumnezeu Youtube

Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor ….. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:.. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

Rugaciune Pentru Iertarea Pacatelor Trebuie Sa O Spui Si Tu Sfatulparintilor Ro

Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor ….. Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.

Rugaciune De Pocainta Rugaciune De Iertarea Pacatelor Youtube

Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …

Rugaciune Puternica De Iertarea Pacatelor De La Dumnezeu Youtube

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Trebuie rostită în fiecare joi. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor.. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …

Citește Rugăciunea De Joi A Maicii Domnului Pentru Iertarea Păcatelor și Vindecarea Bolilor Cred In Dumnezeu

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog:. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Trebuie rostită în fiecare joi. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…). Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Mă rog din toată fiinţa mea, din tot sufletul meu, din toată inima mea, din. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu …. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Citește Rugăciunea De Joi A Maicii Domnului Pentru Iertarea Păcatelor și Vindecarea Bolilor Cred In Dumnezeu

Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu … Trebuie rostită în fiecare joi. Doamne iisuse hristoase, fiule şi cuvântul lui dumnezeu tatăl, care în ziua de astăzi ai luat cina cea de pe urmă, cu ucenicii tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor … De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare. Sfântă cuvioasă parascheva, în genunchi vin la tine, ca în genunchi să te rogi părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele, săvârșite cu fapta sau cu gândul, cu știința sau cu neștiința mea, căci vin cu sufletul întinat și te rog: Rugăciune către sfânta parascheva, pentru iertarea păcatelor. Nu am scuze pentru câte am greşit dar cu tot sufletul meu îmi doresc să iert şi să fiu iertat şi să nu mai greşesc, să mă umplu de iubire pentru întreaga ta zidire. Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu ascultă umila şi nevrednica mea rugăciune a nevrednicului, păcătosului robului tău (roabei tale) (numele de botez…).. De câte ori te simți cu sufletul îngreunat, rostește o rugăciune de iertare.

Popular posts from this blog

Istoria Lui Razvan Rezumat Pe Capitole

Casatorii Intre Religii Diferite